TFL nieuwsbrief 2013 nummer 2

Roden, 22 December 2013

Nog 251 dagen en 20 uur te gaan tot de start op 31 augustus 2014

Zoals ondertussen al duidelijk is heb ik volgend jaar een “leuk” fietstochtje voor de boeg.

Voordat het zo ver is moest en moet er nog wel wat gebeuren en gedaan worden. Aangezien het voor een goed doel, namelijk Artsen Zonder Grenzen, is dient er ook geld ingezameld te worden. Als team zijnde dien je minimaal €15.000,00 aan sponsorgeld bijeen te verzamelen. En dit doet een ieder van de teamleden op zijn eigen manier. Ik heb voornamelijk personen benaderd met de vraag om mij te sponsoren. Velen hebben dan ook een bedrag geschonken. Ook namens bedrijven is er geld geschonken. Waarvoor nogmaals mijn dank.
Fairbanks heeft kaarten voor een tweetal wedstrijden van AJAX beschikbaar gesteld. Deze kaarten zijn ondertussen verkocht en de opbrengst daarvan komt ook ten goede aan Artsen Zonder Grenzen.
Al met al komt de hulp van vele mensen en bedrijven. Dat is toch mooi!
Menigeen die mij sponsort heeft gezegd dat ze me graag zien leiden deze tocht! Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ze eigenlijk “lijden” bedoelen gezien hun gelaatsuitdrukking op het moment dat het gezegd werd. Ik laat beide opties maar open…

Daarnaast zijn we als team een wijnactie gestart. Er is met De Wijnschuur een goede deal gemaakt om flessen/dozen wijn te gaan verkopen. Deze wijnactie loopt nog steeds door en dit levert ook een mooi bedrag op. Zo is er het bedrijf ECSYS welke deze wijn gebruikt als relatie/kerstgeschenk. Ze hebben er een mooie verpakking voor laten maken:

ECSYS

Zaterdag 15 maart 2014 wordt er een sport- en spinningevent gehouden in het Fitnesscentrum Roden. De opbrengst van dit event gaat ook naar Artsen Zonder Grenzen.

Ondertussen zijn/worden er ook diverse bedrijven benadert om te gaan sponsoren. En bij een sponsorbedrag van €500,00 kan je op het nog te ontwerpen fietstenue komen met je logo e.d. We gaan hierbij uit van maximaal 10 sponsoren.

Al met al is een ieder er toch redelijk druk mee bezig. Ook dit deel van de Tour For Life vergt tijd en moeite van allen. Dat moet ook!
En die €15.000,00 is een minimum bedrag. Het mag natuurlijk meer zijn J
Het is natuurlijk erg prettig om zo snel mogelijk dit geregeld te hebben. Dan is die druk van de ketel en kan je je gaan richten op het sportieve deel van de Tour For Life…. FIETSEN!

Nu we het daar toch over hebben kan ik zeggen dat dit de laatste weken op een laag pitje heeft gestaan. Bewust even gas terug genomen wat het fietsen betreft. Wel bezoek ik het fitnesscentrum een aantal x per week om hier bezig te zijn en wat extra krachtraining te doen. En dat niet alleen voor de benen. Maar ook de romp komt aan de beurt. Het moet wel een beetje in balans blijven allemaal.
Het wordt zo langzamerhand wel weer tijd om op het zadel te gaan zitten en rustig te fietsen. Voorlopig zal het nog niet op de racefiets zijn maar de MTB zal zeker uitgelaten gaan worden. Gewoon rustig wat km maken…
Voor komend jaar is de eerste toertocht ook vastgelegd. We gaan de Amstel Gold Race fietsen. Deze is 19 april en dan fiets ik, samen met het team Intersport Superstore Roden, de 150 km tocht. Mooi moment om te zien hoe je er voor staat!
Daarna heb ik nog 4,5 maand de tijd om aan de vorm te schaven. Of in vorm te komen!

Maar voor nu!

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen toe. Een erg leuke en mooie jaarwisseling natuurlijk!
Op naar het jaar 14!
Dat dit voor een ieder een erg goed en sportief jaar mag worden. Een jaar waarbij voor velen de doelen al vast staan.
Maar bovenal, en voor iedereen geldt dat…

Een gelukkig en gezond

 

Het wordt wat!

Groeten

Rob van Baak

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.