Juni! Weer 1000 km verder….

Juni is alweer ver gevorderd. De 19e alweer! Volgende maand is het al juli. En dan is het volgende maand al zo ver dat we gaan beginnen aan de Tour For Life.

Ondertussen blijft het fietsen doorgaan en het verveelt nog steeds niet gelukkig! Dat moet ook niet. Afgelopen maandag het ritje gedaan waarbij voor de maand juni het aantal kilometers weer boven de 1000 uitkwam.
Dus de kilometers rollen keurig onder de wielen door! En komende weken zullen er nog meer kilometers bij komen. Zaterdag a.s. gaan we de Jan Janssen Classic rijden vanuit Wageningen. Een rit van 200 kilometer. Dat worden nu de serieuze afstanden.  En dan zondag de Ot en Sien toertocht vanuit Roden. Dus we blijven bezig… Moet ook!

Wat wel heuglijk nieuws is dat ons tenue klaar is en nu bij de makers ligt voor productie. En ik denk dat het een geslaagd ontwerp is! (heb me er zelf natuurlijk ook tegen aan lopen te bemoeien)
Koersshirt KoersbroekAl met al is het een ontwerp geworden welke hopelijk een beetje opvalt! Dan zijn we iets makkelijker te herkennen in de filmpjes welke tijdens de Tour for Life worden gemaakt en te zien zijn op de site van Tour For Life en Youtube . Toch leuk om te zien denk ik!

 

We komen steeds dichter bij de vertrekdatum! Logisch natuurlijk. Dat wil dus ook zeggen dat je steeds minder de tijd hebt om de dingen te regelen welke je nodig hebt voor het tochtje!

Het komt vast goed…

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.