Pakdag!!!

Nee!  Geen sinterklaas gedoe of iets  met zwarte Pieten (of mogen we die nu niet meer zo noemen?) Onzinnig gedoe!

Vandaag is het inpakdag voor het team Fietsers Zonder Grenzen. Vanavond om ongeveer 18:30 uur zullen alle fietsen en spullen
in de bus (beschikbaar gesteld door Opel Liewes Roden) worden geladen. Maria en Roy zullen dan met dit kostbaar goed de reis beginnen naar Bardonecchia. Hier zullen ze vrijdagavond aankomen!
De begeleiding, te weten Sjoerd Broers, Binne van Veen en Henk Cazemier, gaan vrijdag in de camper die kant op! En deze zullen zaterdag op de plaats van bestemming arriveren. De oplettende lezer mist een naam en ziet een andere naam staan in dit stukje over de begeleiding. Jan Giezen kan door medische omstandigheden jammer genoeg niet mee! Ook nog maar weer via dit bericht: Jan Van harte beterschap! Goed en spoedig herstel.
Gelukkig is Sjoerd bereid gevonden om deze plek op te vullen waarvoor natuurlijk namens de hele ploeg DANK! Want de begeleiding is zeer belangrijk voor ons….

Het grootste deel van de courerus gaat vrijdag vliegen vanaf Schiphol naar Turijn! Taxi Dorenbos heeft een personen bus beschikbaar gesteld voor het vervoer. Dank!
En op zaterdag gaan er nog een tweetal fietsers per vliegtuig die kant op! Dan zijn we hopelijk zaterdagavond als team compleet in Bardonecchia.
Zondag brand het koersgeweld los!
Ik zal proberen om dagelijks een update op deze site te plaatsen omtrent het wel en wee van de ploeg en de rest van het gebeuren. en natuurlijk het koersverloop! Dus houd deze site in de gaten en dan zullen er vast nieuwe zinnige en onzinnige verhalen en fabels tevoorschijn komen.
Eén ding staat vast: WIJ hebben er allemaal zin in!

Vandaag dus inpakdag. Dat wil dus ook zeggen alles tig x controleren of het in de koffer of tas zit. Heb ik alles? Mis ik niets? Het voordeel is dat als je het niet mee hebt je het ook niet kan gebruiken, Als het dan maar niet iets is wat noodzakelijk is. De fiets niet vergeten? Schoenen sokken broeken shirts ondershirts helm bril beenstukken regenjack overschoenen colletje helmmuts handschoenen kort handschoenen lang euh….

Dan nog wat moet ik mee aan ander spul. Kleren handdoeken toiletspul euh..
Geld en plastic kaartje moet ook maar mee! Just in case.

Dan het slaapgedeelte! Luchtbed en slaapzak welke keurig door een sponsor Twinseasons bij mij geleverd zijn! Dit gaat voor een goede nachtrust zorgen. Is ook noodzakelijk!!!
En van dat zelfde bedrijf komt natuurlijk mijn al veel genoemde relax stoel om heerlijk in bij te komen van de inspanningen van die dag!

Met ander woorden: Ik heb nog genoeg te doen vandaag.

Voor nu dan even een minder kort woordje tot jullie allen.
Vanaf vandaag zal er dan ook een dagelijkse poging worden gedaan om jullie via dit medium op de hoogte te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor de volgers van mijn teamgenoten en andere geintresseerden.

Jullie zijn van harte welkom op deze site!

Tot slot wil ik voordat de trip begint al mijn sponsoren natuurlijk hartelijk danken voor jullie gulle gift en inzet om deze tocht voor mij en mijn teamgenoten tot een succes te maken.
Artsen Zonder Grenzen kan deze steun goed gebruiken. Ook namens deze organisatie dank ik jullie voor dit!

Ook wil ik BikeLife Roden bedanken voor hun inzet met betrekking tot het prepareren van mijn fiets. Het vakkundig oplossen van kleine probleempjes en reparaties. Het verstrekken van koffie en het aanhoren van mijn prietpraat en gezeur!
Want het is wel duidelijk dat niet alleen ik goed moet zijn. maar ook de fiets!
Alex, Bart, Guido, Johan en Wil bedankt voor jullie inzet!!!!

Het enige nadeel met de fiets welke ik heb is nu wel dat dat het probleem niet kan zijn!

Nu kunnen we echt aftellen. Nog 1 nachtje slapen voordat de reis echt begint!
Het wordt wat…

 

4 reacties op “Pakdag!!!”

 1. Beste Rob,
  Na de geweldige voorbereiding die je volgens mij hebt gehad wordt de tocht denk ik een eitje. Twee vingers in de neus.

  Ik ben er van overtuigd dat al je inspanning tot het gewenste resultaat zal leiden. Geniet er vooral van. Veel succes.
  gr, Bert

 2. Hé Rob,

  Het zal tijd worden ook! Al maanden ‘bestook’ je ons met de ene nieuwsbrief na de andere met een beschrijving van alle voorbereidingen. Dat was dus al genieten.

  Nu nog even een flinke hap lucht voordat je er niet meer of moeilijk naar kunt happen op de berg … Nog een tandje bij dus, want nu begint het eindelijk! Ik kijk uit naar je verslagen. Vergeet niet naast je inspanning voor Artsen zonder grenzen, ook nog te genieten van Tour for Life! Succes!

 3. B. R.,

  Het lukt je. De 1ste dagzit is voorbij nu. Ik volg je in gedachten. Boven kom je. Beneden ook. Op naar de finish. Daar kom je ook. Zo niet dan ligt het aan je fiets. Aan je inzet kan het niet liggen. Geniet van de tocht der tochten.
  Tot later.

  Bert D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.