Reisdag 1…. Vliegen op Turijn

Eindelijk! De dag van vertrek. Lang naar toe geleefd en dan is hij er toch nog snel.
Alles ingepakt? Voldoende mee? Te laat. We zijn al in Turijn. De bus met spullen is ondertussen in Bardonecchia, de camper is ook ergens.   En morgen komt het residu van de fietsers aan in Italie.

De bus heeft enkele technische problemen gehad of heeft ze nog steeds. Maar hij is er. Dus de fietsen en materiaal ook.

Vanmorgen in de door garage Dorenbos beschikbaar gestelde bus richting schiphol vertrokken. Om 2 uur zou de vlucht gaan. Natuurlijk vertraging. Dus dat werd later.

Na een voorspoedige vlucht geland in Turijn en met de trein naar het centrum richting ons hotel voor de nacht. Waar we nu dus weer zijn na een gezellige avond op het terras. We hebben er lekker gegeten en goed gedronken. Kan ook andersom zijn…. We hebben wel wat last van onze nek.

Zoals Arno zei: Wat een mooie vrouwn… wat een k** stad.

Echt schoon is het hier niet. Echt niet dus.

Maar het is wel heerlijk om tot laat op terras te zitten eten en drinken. En met een boel onzinnig een zinnig gepraat. De sfeer zit er nu goed in. En daar gaat het om.

Tijdens de reis waren er natuurlijk ook al veel ander tour for Life deelnemers in het vliegtuig. Alwaar al wat kennis mee gemaakt is. We zijn natuurlijk goed herkenbaar als deelnemer aan de Tour for Life door onze mooie polo’s. Waarvoor onze dank aan Urban Network Solutions. Morgen eerst ontbijten en dan naar Bardonecchia. Daar zal het drukker en drukker worden. En hopelijk ook gezellig!

Het was niet een spannende dag. Wel inspannend. Morgen weer verder.

Één reactie op “Reisdag 1…. Vliegen op Turijn”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.