180 km tegenwind

Weer vroeg pissen vandaag. Wederom op de fiets.
Vandaag de etappe door zwitserland. En wat voor eentje werd het.
Vroeg wakker, Te vroeg. In de3 rij staan voor ontbijt. koud in de ochtend.
Half 8 weer op de fiets. Erik was al vroeger weg en naast Raymond Arno en Klaas was ik ook bij deze groep. De rest ging later.
Het groepje van 4 groeide al snel tot een grotere groep. Die bij de eerste klim ook alweer uit elkaar viel.
Wat het groete probleem van deze etappe en de voorgaande was is de wind. Harde wind tegen. Pittig werd het hierdoor en zwaar. Zelfs de afdalingen werden er niet makkelijker van. Het klimmen ging redelijk bij mij. Anderen gingen weer als gekken omhoog waarbij vooral Roy erg sterk was vandaag zoals ik begrepen heb. Want zelfs o pgrote afstand is dat voor mij niet te volgen. Na de eerste stop raakten we elkaar al snel kwijt en pas later kwamen er weer groepjes bij elkaar. Raymond Arno en ik samen hebben de etappe afgemaakt gedrieen. Af en toe anderen mee op sleeptouw. Of in het sleepnet mee. De anderen op Erik na waen al een stuk eerder binnen dan wij. Op de Col de fausile hadden we een mooi uitzicht o pde Mont Blanc. Even naar gekeken en weer op de fiets. Dit was bij de 2e stopwaar Maria heerlijk in de zon stond! Zij heeft van het mooie weer genoten. Zo lang je maar uit de win d stond was er ookniks aan de hand.
Wat een rot wind. En koude wind ook nog. Morgen weer een etappe. 190 km. Waarsschijnlijk weer tegen die wind in. Pfff….
De billen worden ook al iets gevoeliger. maar bij de Gyneacolgen goede zalf gergeld. Hopelijk dan..
Op dit moment is de avondetappe bezig. Beetje hoog haleluja gehalte….
Ach ja… Als ze he tleukvinden. Ik zit bij de receptie dit stukje te typen.
Straks weer onde de wol en hoop nu op een heerlijke nacht. Als Tim Krabbemaar niet te hard snurrkt. De man van De Renner staat naast ons. Ook weer leuk. Dankzijzijn aanwezigheid heb ik nu een wifi code weten te regelen.
Morgen weer een dag!

slaap lekker!!!!

Één reactie op “180 km tegenwind”

  1. He der Rob,
    Wat een makkie tot nu toe. Heeft je 10.000 kilometer rit toch nog werkende kuiten gezet. Volg je op het scherm. Op de fiets zal mij niet lukken. In ieder geval niet omhoog. Heb een fiets zonder motor. En de motor die erop zit heeft geen benzine meer.
    Heb het volste vertrouwen dat je Nederland ook haalt. En wind in de bergen! Het lijkt Nederland wel. Stuur goed met het fietsbeest en het komt goed. Slaap goed en je blijft fris en fruitig. Guitig ben je al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.