De Koninginnerit…

Na een wederom niet al te beste nachtrust moesten we vandaag over de croix de fer/glandon en de Madeleine. Dat wordt wat dus. Het was een serieuze rit vandaag. Erik startte vandaag als eerste en daarna volgde er nog een deel en later de laatsten.
Op de eerste klim klonterden de verschillende groepjes samen in verschillende vormen. Een ieder kwam keurig boven. Ik kan wel zeggen dat het een pittige klim was met redelijke percentages… Je fietst door een mooi landschap.
De afdaling van de glandon was aangegeven als gevaarlijk. split op de weg. Dus echt voorzichtig.
Na de afdaling de Madeleine. Klaas zijn nachtmerrie van 2 jaar geleden. Ook dit is er eentje van de buitencategorie. Heerlijk rustig naar boven gependeld. En vrij fit boven gekomen. Sparen voor de volgende dagen. We kwamen met 8 van de 9 samen. Een deel heeft keurig op gewacht op de anderen. En gezamenlijk naar de col de tamier gegaan. Bovenop weer samen en met ons 8 op rij in slagorde de etappe afgemaakt. Mooi gezicht.
Na een wel verdiende maaltijd en wat gepraat konden we wederom onder de wol kruipen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.