Reisdag 2 Turijn Bardonecchia…

Na een goede nacht in het hotel. Alhoewel er wel wat werd omgezaagd door de fietsmaat uit Norg toch nog geslapen.
Ontbijtje genuttigd en in de taxi naar het station. Alwaar we de trein naar Bardonecchia hebben genomen. Anderhalf uur later waren we in het startdorp. Ik zelf heb nog geslapen in de trein. Gezien het antal stops welke ik gemist heb. Rust pakken waar het kan!
Roy en Maria waren die avond er voor al aangekomen. Gezamenlijk een lunch genomen. Een aantal zijn gaan fietsen en anderen zijn gaan nietsen. De camper en de begeleiding kwam zaterdag ook aan. En als laatsten kwamen erik en Klaas. Net op tijd voor het eten. De voorbereidingen voor de dag van de start werden getroffen. Welke tassen waar en hoe en wat gaan we het doen.
’s-Avonds nog een meeting gehad met alle deelnemers en vrijwilligers. Daarna snel slapen. Als dat kan tenminste met dat gesnurk allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.