Dag 4 – Afdalen in het spoor van Maarten Ducrot en Tim krabbé

Dag 4 op de fiets. Vanmorgen na wederom een niet al te beste nacht weer vroeg er uit. Koud daar in de vroege ochtend. Kleine camping. Weinig douches en weinig wc’s…Dus in de rij om…
Onze buren op de camping waren de beruchte bikewriters. Waaronder Tim Krabbé (de Renner) en Maarten Ducrot. Hij begon tenminste niet over het nieuwe wielrennen…

Erik vertrok wederom in alle vroegte,7uur, om de rit te starten. Arno Klaas Raymond en ik om 7:45 en de overige 4 starten later. En weer met de kop in de wind.
Al snel moest Arno lossen en later bleek me een knieblessure. Dus de etappewas voor hem voorbij. Hij is getaped en hopelijk kan hij morgen de tocht aanvangen en dan zien wat er gebeurt. Hopelijk gaat het lukken.
Het was wederom een etappe waar je van het uitzicht kon genieten. Tenminste als je niet op het achterwiel van je voorganger moet letten.
De overige 4, Bert Roy jaroen en Richard, achterhaalden ons en gingen door . Bij het eerste checkpoint waren alle renners voor het eerst samen. Dat wil zeggen de eersten gingen weg en de laatste, Erik, kwam er net aan. Ray en ik sloten aan bij een ander groepje en later kwamen daar de bikewriters ook bij. Bij een fantastich mooie afdaling in het wiel bij Ducrot gezeten. Echt lekker naar beneden gefietst. Bij checkpoint 2 aangekomen verdwenen de overige 4 net uit de bocht om hun rit voort te zetten naar de finish.
Na het eten en drinken bij het checkpoint zijn Ray en ik ook weer op pad gegaan. Werd weer een gezellige tocht gezamelijk. En na wederom lekkere tegenwind zijn we over de meet gekomen. Alwaar de overige 4 al waren gefinished. Ook wij waren bij deeerste 20 binnen.
De rit is dus geeindigt zoals ik het niet had verwacht. de benen voelden niet goed toen ik vanmorgen op de fiet stapte. En dat was niet alleen bij mij het geval.
Bij aankomst lekker douchen en direct naar de masseur!
Heerlijk gegeten. Boontjes aardappeltjes en gehaktbal. Daarvoorgezamelijknog patatje gegeten. heerlijk dat zoute..
Nu dus in de stoel om dit verhaaltje te doen!
Morgen de Grand Ballon en nog iets…Richting Gerardmer.. Hoor ik net…
129 km.. zullen er wel weer meer worden…
En het nadeel van ale die sportdrank en gelletjes reepjes begint ook duidelijk te worden. Ik denk dat er wel begrepen wordt wat daarmee bedoelt wordt!!!!
later meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.