Fairbanks

Fairbanks denkt mee over uw IT vraagstuk

Fairbanks is een IT specialist met onderscheidende expertise op gebied van virtualisatie. Ons team is dagelijks actief om middelgrote tot grote organisaties te helpen met IT oplossingen.

Klantgericht denken is voor Fairbanks een essentiële waarde. Door inhoudelijk in gesprek te gaan analyseren we uw behoefte en komen we met een maatadvies. Ook tijdens de implementatiefase staan we naast u en zorgen door middel van nauwe samenwerking dat onze aanbevelingen worden waargemaakt. Doordat onze consultants en system engineers werken vanuit die betrokkenheid, wordt uw project vanzelf ook ons project.

Naast de kwaliteit van het persoonlijk contact zijn kennis van zaken en ervaring van essentieel belang om succesvol te zijn en te blijven. Directeur Ruud Harmsen zegt daarover:

“Fairbanks investeert in de kennis van haar mensen. Met de opleidingsmogelijkheden zijn onze consultants in staat zich te onderscheiden op de verschillende vakgebieden. Mede door deze kennis, door hard werken, goed presteren en een uitstekende motivatie, is Fairbanks in staat passende en creatieve oplossingen te bieden. Oplossingen die betrouwbaar, duurzaam en beheerbaar zijn. Zo wordt de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd”.

De ondernemende cultuur, met oog voor innovatie en betrokkenheid en kennis als uitgangspunt staat aan de wieg van duurzame relaties met klanten en leveranciers.

Onze missie

Een succesvol en toonaangevend IT bedrijf te blijven dat high-end consultancy, producten en diensten vertaalt in passende, functionele en duurzame IT oplossingen, ter ondersteuning van de continuïteit van de bedrijfsvoering van de klant, met als resultaat de opbouw van bestendige relaties met klanten, medewerkers en leveranciers.

Onze visie

De visie van Fairbanks is een afgeleide van de missie. Onze visie is niet om het grootste bedrijf te worden, maar wel de beste in ons vakgebied. Door onze specifieke kennis zullen wij in staat zijn kostenreductie, schaalbaarheid, stabiliteit van de omgeving, time-to-market van wijzigingen en component onafhankelijke functionaliteiten bieden voor onze klanten en deze voordelen te realiseren door het integreren van bestaande virtuele en fysieke technieken, systemen en procedures, zonder dat de gebruiker, en in grote mate ook de beheerder, zich bewust hoeft te zijn van gekozen technieken. Waar bestaande systemen tekort schieten, implementeren we marktstandaarden of ontwikkelen we specifieke functionaliteiten en koppelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.