Twin Seasons

TwinSeasons

 

Twinseasons is sinds mei 2011 gevestigd in Groningen aan de Stockholmstraat 1a 9723 BC te Groningen (achter de IKEA )

Twinseasons heeft 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van de wintersport. Piet Kuipers is begonnen in een kleine winkel in Roden vanuit daar is hij verhuisd naar een ski-hal met 2000 m2, waar hij verder is gegaan met het uitbouwen van zijn kennis in de wintersport en speciaal in het onderhouden van wintersportmaterialen. In 2011 heeft hij zijn winkel verkocht en heeft hij de stap gemaakt naar Groningen samen met Henk-Jan Bleker om een nieuwe winkel te beginnen onder de naam Twinseasons. Inmiddels gesteund door een aantal zeer ervaren vrienden/collega’s uit de wintersport en outdoorwereld, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op ’twee’-seizoenen, een showroom van 1000m2, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. In de winter zijn wij wintersportspecialist, omreden dat wij onze passie verder willen uitdragen en hierin hebben we een naam hoog te houden!

Die naam in de wintersport danken we aan ons vakmanschap op het gebied van ski/-snowboard onderhoud, bootfitting en onze grote vooruitstrevende collectie skies, snowboards, schoenen en kleding. Met onze kennis, altijd de beste service, scherpe prijzen en onze merken willen we ons positief onderscheiden. De merken die wij voeren zijn met zorg voor u geslecteerd met als doel een tevreden klant, die kan genieten van een goed produkt! Om onze passie en specialisme nog meer te benadrukken hebben wij in 2012 een Montana ski en snowboard onderhoudsrobot aangekocht, waarmee wij de enigste zijn in Noord Nederland. Wij slijpen zowel ski als snowboard op steen met onze kennis en de meest geadvanceerde technieken, die momenteel beschikbaar zijn in de markt!

Wij zijn al meer dan 20 jaar in het bezit van alle certificaten van de wintersportspecialist en zijn dus ook gecertificeerd volgens de normen van de wintersportspecialist ®.

In het voorjaar en de zomer zijn wij de kampeerwinkel van Groningen gericht op de verkoop van kampeerartikelen, tenten en outdoor. Tevens verkopen wij het gehele jaar gasflessen (eigen gasvulstation) en petroleum ten behoeve van diverse doeleinden en zijn wij erkend dealer van Zibro kachels met een eigen servicepunt op locatie.

Sinds dit jaar zijn wij een samenwerking aangegaan met Kienhuiswintersport te Denekamp om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Mochten wij niet hebben wat u zoekt, dan horen wij dat graag en gaan we graag samen met u op zoek naar de oplossing.Graag tot ziens bij Twinseasons, ons deskundig personeel en de koffie staan voor u klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.